Resultaten voor woningstichting leusden

 
 
woningstichting leusden
 
Huis van Leusden in Corporatiebouw Zenzo maatschappelijk vastgoed.
Het Huis van Leusden wordt in opdracht van de gemeente Leusden gebouwd door projectontwikkelaar Zenzo en bouwbedrijf Lithos. Voor de 29 zorgappartementen werken zij samen met Woningstichting Leusden. Nadat het oude gemeentehuis werd gesloopt, ging begin mei 2017 de eerste paal van het Huis van Leusden de grond in.
Welkom Woningstichting Leusden.
3833 AM Leusden. maandag tot en met donderdag. van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. wel tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Meest bezochte pagina's.' Zelf klussen in de woning. Vind ons ook op. 2019 Woningstichting Leusden Zig Websoftware.
Kom naar de informatiebijeenkomsten beleidswaarde WSW.
U kunt zich voor één van de bijeenkomsten aanmelden via dit aanmeldformulier. Om zoveel mogelijk corporaties in de gelegenheid te stellen de bijeenkomsten bij te wonen willen wij u vragen niet meer dan een aanmelding per organisatie op te geven.
Woningstichting Leusden Van Dinther The Document Company.
Woningstichting Leusden is met een bezit van circa 2.500 eenheden werkzaam op het gebied van volkshuisvesting in Leusden en omgeving. Bij Woningstichting Leusden werken ongeveer 30 mensen. Sommigen in dienst bij WSL, sommigen gedeeld met de corporaties in Barneveld, Nijkerk en Woudenberg.
Woningstichting Leusden start doorstroomproject ouderen Leusder Krant.
Woningstichting Leusden start doorstroomproject ouderen. 15-05-2017, 0845: Van de redactie. LEUSDEN Woningstichting Leusden WSL wil doorstroming in Leusden bevorderen. Op 27 juni start daarom het project Van Groot naar Fijn. In dit project krijgen 65-plussers de kans om te verhuizen naar een kleinere woning.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Solar Magazine Woningstichting Leusden start pilot met zonnepanelen en zonneboilers.
Woningstichting Leusden start pilot met zonnepanelen en zonneboilers. De Woningstichting Leusden WSL start in oktober een pilot voor duurzaam wonen. Via 8 ingrepen, waaronder zonnepanelen en zonneboilers, renoveert WSL 38 eengezinswoningen tot zeer energiezuinige woningen. In haar ondernemingsplan heeft WSL zichzelf tot doel gesteld om in 2020 een gemiddeld energielabel B te hebben voor het woningbezit.
Woningstichting Leusden, Leusden Woningcorporaties.nl.
Uitgebreide informatie over Woningstichting Leusden. Woningcorporatie Woningstichting Leusden heeft in totaal 2.554 eenheden in beheer. Dit aantal is verdeeld over o.a. sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorg eenheden, bedrijfsruimten, winkels en garages. U dient aan te melden of in te loggen om gedetailleerde informatie over deze woningcorporatie in te kunnen zien.
Wonen in Huis van Leusden Nieuwbouw Leusden. www.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.
De Alliantie en Woningstichting Leusden kopen cooperatiegebouw Ontdek Achterveld.
De Alliantie en Woningstichting Leusden kopen cooperatiegebouw. Eind 2012 hebben woningcorporatie de Alliantie en Woningstichting Leusden overeenstemming bereikt met Roved BV over de aankoop van het coöperatiegebouw aan de Hessenweg in Achterveld. De betrokken partijen willen het coöperatiegebouw en de bijgebouwen zo snel mogelijk slopen.

Contacteer ons