Meer resultaten voor valleipark leusden

 
 
valleipark leusden
 
Homepage Valleipark fase 3, 11 woningen.
Met de realisatie van deze 11 is woningen is Valleipark helemaal af! Dit is dus echt de laatste kans om een nieuwbouwhuis op deze mooi plek in Leusden te kopen. Bekijk het woningaanbod. Wonen in de natuur. De natuurlijke omgeving van Valleipark kun je bekijken zonder ernaartoe te gaan.
Valleipark Leusden.
In 2013 is gemeente Leusden begonnen met de voorbereidingen voor de ontwikkeling van Valleipark, een nieuwbouwwijk aan de noordoost kant van Leusden tussen de Liniedijk en het Valleikanaal. Deze wijk, die in drie fases wordt ontwikkeld, bestaat voornamelijk uit tweekappers en vrije kavels.
Valleipark Leusden Plataan BV.
Gent The Loop Flanders Expo. Valleipark te Leusden 2011-heden. gemeente Leusden, Heijmans Projectontwikkeling BV, Heijlijgers. Aan de noordrand van Leusden komt een uniek woongebied: Valleipark. Wonen in Valleipark is wonen in de mooiste wijk van Leusden. Het wordt een veelbelovende en unieke wijk.
Valleipark Leusden huis kopen Heilijgers. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube.
Aan de noordrand van Leusden tussen het Valleikanaal en de Liniedijk ligt een sfeervol nieuw woongebied. Lommerrijke lanen, veel groen, verschillende soorten woningen en vrije kavels. Valleipark, een unieke woonomgeving omringd door water, gekleurd door groen, doorkruist met lanen en gesierd door een grote variatie aan huizen. Laatste woningen binnenkort in verkoop. In het voorjaar van 2020 komen in de laatste fase van Valleipark 11 woningen in de verkoop met een koopprijs vanaf ongeveer 320.000. Al deze woningen hebben een zelfde indeling, de kavels verschillen in grootte en ligging. Ze hebben een vloeroppervlak van 120 m, zijn gasloos, hebben drie slaapkamers, een toilet en badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk, een grote zolder en een tuin op het westen. Met de vele opties pas je het huis aan naar jouw woonwensen.
Gebiedsontwikkeling Valleipark Leusden Heilijgers Vastgoed. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube.
Je bent hier: Home / Referenties / Valleipark Leusden. gepubliceerd op 2 februari 2017. Aan de noordrand van Leusden tussen het Valleikanaal en de Liniedijk verrijst een sfeervol nieuw woongebied. Lommerrijke lanen, veel groen, verschillende woningtypen en vrije kavels zijn er ook.
Building Design Architectuur.
Building Design Architectuur Wonen 36 woningontwerpen valleipark leusden. 36 Woningen voor plan Valleipark Leusden. Valleipark te Leusden is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed. In deze ontwikkeling van Valleipark komen villas, twee-onder-een-kapwoningen, seniorenwoningen en vrije kavels waarop u zelf uw droomhuis kunt bouwen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Nieuwbouw Amersfoort 2.180 huizen in 49 regionale projecten verkoop en verhuur.
De verborgen tuinen. 520.000, tot 745.000, v.o.n. Valleipark fase 3, 11 woningen. Leusden t Ruige Veld. Wonen in Huis van Leusden. Leusden Leusden-Centrum Oost. 340.000, tot 350.000, v.o.n. Naar alle projecten. vrijdag 25 januari 2019 Slecht wifi bereik in huis?
Nieuwbouwproject Valleipark fase 1 Leusden in Leusden Twee onder n kap.
Aan de noordrand van Leusden tussen het Valleikanaal en de Liniedijk verrijst de komende jaren een sfeervol nieuw woongebied. Wonen in Valleipark is leven in een buitengebied, maar toch direct tegen Leusden aan en daardoor dichtbij alle voorzieningen die de plaats te bieden heeft.
Woning Valleipark Leusden Oozo.nl.
Vrijdag 24 oktober 2014. Valleipark bouwnummer 52, 3831 Leusden. Het adres van deze woning is Valleipark bouwnummer 52 te Leusden. Het pand heeft een oppervlakte van 120m en een perceeloppervlakte van 206m en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers.

Contacteer ons