Resultaten voor wsl leusden

 
 
wsl leusden
 
Woningstichting Leusden Van Dinther The Document Company.
Woningstichting Leusden is met een bezit van circa 2.500 eenheden werkzaam op het gebied van volkshuisvesting in Leusden en omgeving. Bij Woningstichting Leusden werken ongeveer 30 mensen. Sommigen in dienst bij WSL, sommigen gedeeld met de corporaties in Barneveld, Nijkerk en Woudenberg.
WSL, Zenzo en Lithos ondertekenen samenwerking Huis van Leusden Leusder Krant.
WSL, Zenzo en Lithos ondertekenen samenwerking Huis van Leusden. WSL, Zenzo en Lithos ondertekenen samenwerking Huis van Leusden. LEUSDEN Woningstichting Leusden WSL bouwt mee aan het Huis van Leusden. In dit gebouw realiseert WSL, samen met projectontwikkelaar Zenzo en bouwbedrijf Lithos, 29 zorgappartementen voor mensen met een verstandelijke beperking.
Welkom Woningstichting Leusden.
Klik op deze balk voor alle contactmogelijkheden. Hallo, welke informatie zoek je? Bekijk alle resultaten. Inschrijven als woningzoekende. Nieuws van WSL. Mogelijkheid huuraanpassing 0%: doe de Woonbond-check. Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij extra CO2-reductie. 3833 AM Leusden.
WSL Duurzaamheidsproject 2017-2022 ik wil watt energiebesparing voor leusdenaren.
Woningstichting Leusden WSL is aan de Kuperssingel gestart met de eerste pilot voor duurzaam wonen. Met maar liefst acht ingrepen renoveert WSL de 38 eengezinswoningen tot zeer energiezuinige woningen. WSL Duurzaamheidsproject 2017 2022. WSL gaat in totaal 743 bestaande huurwoningen verduurzamen.
Woningen van WSL.
Een leuk punt voor de verkiezingen en wellicht tijd voor meer concurrentie in Leusden op de sociale huurmarkt? De WSL, een stap vooruit met dit beleid, maar voldoende? Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.
Appartementen in voormalig Torex-gebouw Leusder Krant.
LEUSDEN Woningstichting Leusden WSL heeft afgelopen week officieel het gebouw aan de Olmenlaan, bekend als het voormalig Torex-gebouw gekocht. Het oude kantoorgebouw wordt omgebouwd tot wooncomplex. X Verder lezen? Deze maand heeft u vijf van onze premium artikelen gratis kunnen lezen.
Geschiedenis Bloemendal BV Leusden.
Bloemendal Onderhoud bv de kleinere verbouwingen voor particulieren en onderhoud voor bedrijven wordt gedaan. Ook het seriematig onderhoud van woningen, bijvoorbeeld van de Woning Stichting Leusden WSL en VVEs ligt bij Bloemendal Onderhoud bv. Energieneutrale renovaties van woningen worden ook door Bloemendal Onderhoud uitgevoerd.
Woningstichting Leusden start doorstroomproject ouderen Leusder Krant.
Verhuizen betekent dan vaak een grote huursprong. Samen met huurdersorganisatie HLVE en de ouderenbonden in Leusden start WSL daarom het doorstroomproject Van Groot naar Fijn. Huurders van WSL worden dan, met voorrang, begeleid in het vinden van een passende woning.
WSL laat huurders met bijstand ongemoeid Leusder Krant.
Mail Leusder Krant. Deel Je Nieuws. WSL laat huurders met bijstand ongemoeid. WSL laat huurders met bijstand ongemoeid. LEUSDEN Een groep huurders van Woningstichting Leusden WSL schoof aan in de themagroep Huurbeleid. Samen met WSL spraken zij over de jaarlijkse huuraanpassing.
38 woningen zeer energieneutraal als proef Blog Duurzaam Gebouwd.
Proefproject voor 750 woningen. Deze renovatie beschouwt Woningstichting Leusden WSL als een proef voor duurzaam wonen. Ze heeft zichzelf tot doel gesteld om in 2020 een gemiddeld energielabel B te hebben voor haar woningbezit, conform de eis van de vereniging van woningcorporaties Aedes.

Contacteer ons