Meer resultaten voor wsl leusden

 
 
wsl leusden
 
Programmabegroting 2017 2.2 Prestatieafspraken maken met WSL en huurdersbelangenvereniging Leusden.
Terug 2.2 Prestatieafspraken maken met WSL en huurdersbelangenvereniging Leusden. Erik van Beurden. We maken prestatieafspraken met de woningstichting Leusden en de Huurdersbelangenvereniging Leusden.De Woningwet 2015 creëert heldere spelregels voor de sociale huursector. De wet waarborgt de uitvoering van de kerntaak van woningcorporaties, namelijk zorgen dat mensen met een laag inkomen goed en betaalbaar kunnen wonen.
Welkom Woningstichting Leusden.
van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Meest bezochte pagina's.' Zelf klussen in de woning. Vind ons ook op. 2020 Woningstichting Leusden Zig Websoftware. Waarmee kunnen wij je helpen? Begin hier met zoeken! Geen resultaten gevonden.
38 sociale huurappartementen in Leusden.
Voor het eerst wijst Woningstichting Leusden WSL woningen toe met een huurprijs gebaseerd op het huishoudinkomen. Er zijn 38 appartementen, waarvan 36 met twee slaapkamers en twee met één slaapkamer. Deze laatste twee hebben een extra ruime woon-/eetkamer en liggen onder de schuine kap op de vijfde etage van Atlas. In het gebouw komen zeven verschillende typen appartementen, variërend van 7490, tot 8346, m2 woonoppervlakte. Voor het eerst houdt WSL bij de huurprijs van de woningen rekening met de samenstelling van het huishouden. Door de combinatie van inkomensgrenzen en deze huurprijs komen alle huurders in deze appartementen in aanmerking voor huurtoeslag. Door de hoogte van de toeslag voor verschillende huishoudsamenstellingen wordt de netto huurprijs / huurtoeslag voor iedereen nagenoeg gelijk. Voor één en tweepersoonshuishoudens is de kale huurprijs 586.68. Voor driepersoonshuishoudens is de kale huurprijs 62876.
Solar Magazine Woningstichting Leusden start pilot met zonnepanelen en zonneboilers.
Woningstichting Leusden start pilot met zonnepanelen en zonneboilers. De Woningstichting Leusden WSL start in oktober een pilot voor duurzaam wonen. Via 8 ingrepen, waaronder zonnepanelen en zonneboilers, renoveert WSL 38 eengezinswoningen tot zeer energiezuinige woningen. In haar ondernemingsplan heeft WSL zichzelf tot doel gesteld om in 2020 een gemiddeld energielabel B te hebben voor het woningbezit.
Bindend advies in geschil tussen gemeente en WSL over MFCs D66 Leusden.
LEUSDEN Een arbitragecommissie gaat een bindend advies doen in het financieel geschil tussen de gemeente Leusden en de Woningstichting Leusden WSL. Dat geschil gaat over de kosten die WSL gemaakt heeft bij de ontwikkeling van de MFCs Atlas en Atria.
wsl leusden
Een woning zoeken. Brochures en links. Het Gooi en Omstreken. T 033 494 42 62. 3833 AM Leusden. Maandag tot en met donderdag 0900: 1700: uur. Vrijdag 0900: 1230: uur. Huren of kopen. Verdeling van woningen. Een woning zoeken. Bezichtigen en accepteren.
Woningstichting Leusden verhuurmakelaar.
Woningstichting Leusden is werkzaam op het gebied van volkshuisvesting in Leusden en omgeving. Wij bouwen en beheren woningen en andere vormen van huisvesting voor mensen die moeite hebben om zelfstandig in hun woonbehoefte te voorzien. Op dit moment beheert WSL ongeveer 2.600 woningen, voornamelijk sociale huurwoningen, maar ook vrije sectorwoningen.
Zenzo maatschappelijk vastgoed maakt verbinding.
In het najaar van 2018 opende MBO College Poort de deuren naar haar nieuwe leeromgeving, waarin ontmoeting tussen studenten en uitwisseling met de buitenwereld centraal staan. Huis van Leusden. Huis van Leusden. Het Huis van Leusden combineert werken, zorg en ontmoeting onder één dak.
WSL Duurzaamheidsproject 2017-2022 ik wil watt energiebesparing voor leusdenaren.
WSL Duurzaamheidsproject 2017-2022. Woningstichting Leusden WSL is aan de Kuperssingel gestart met de eerste pilot voor duurzaam wonen. Met maar liefst acht ingrepen renoveert WSL de 38 eengezinswoningen tot zeer energiezuinige woningen. WSL Duurzaamheidsproject 2017 2022. WSL gaat in totaal 743 bestaande huurwoningen verduurzamen.
Appartementen in voormalig Torex-gebouw Leusder Krant.
LEUSDEN Woningstichting Leusden WSL heeft afgelopen week officieel het gebouw aan de Olmenlaan, bekend als het voormalig Torex-gebouw gekocht. Het oude kantoorgebouw wordt omgebouwd tot wooncomplex. X Verder lezen? Deze maand heeft u vijf van onze premium artikelen gratis kunnen lezen.

Contacteer ons