Resultaten voor wsl leusden

 
 
wsl leusden
 
Welkom Woningstichting Leusden.
Van Groot naar Fijn. Reparaties en onderhoud. Glas en rioolverzekering. Klussen in de woning. Sleutels en naamplaatjes. Een goede buur. Wijken in Leusden. Vrije sector huur. Parkeerplaats of garage. Hoe vind ik een woning? Van inschrijving tot toewijzing. Snel naar: woning accepteren. Missie en koers. Governance en bestuur. HLVE en bewonerscommissies. Zorg en welzijn. Complimenten en tips. De huur opzeggen. Van Groot naar Fijn. Reparaties en onderhoud. Glas en rioolverzekering. Klussen in de woning. Sleutels en naamplaatjes. Een goede buur. Wijken in Leusden. Vrije sector huur. Parkeerplaats of garage. Hoe vind ik een woning? Van inschrijving tot toewijzing. Snel naar: woning accepteren. Missie en koers. Governance en bestuur. HLVE en bewonerscommissies. Zorg en welzijn. Complimenten en tips. Hallo, welke informatie zoek je? Bekijk alle resultaten. Inschrijven als woningzoekende. Contact met WSL.
Programmabegroting 2017 2.2 Prestatieafspraken maken met WSL en huurdersbelangenvereniging Leusden.
Terug 2.2 Prestatieafspraken maken met WSL en huurdersbelangenvereniging Leusden. Erik van Beurden. We maken prestatieafspraken met de woningstichting Leusden en de Huurdersbelangenvereniging Leusden.De Woningwet 2015 creëert heldere spelregels voor de sociale huursector. De wet waarborgt de uitvoering van de kerntaak van woningcorporaties, namelijk zorgen dat mensen met een laag inkomen goed en betaalbaar kunnen wonen.
38 sociale huurappartementen in Leusden.
Voor het eerst wijst Woningstichting Leusden WSL woningen toe met een huurprijs gebaseerd op het huishoudinkomen. Er zijn 38 appartementen, waarvan 36 met twee slaapkamers en twee met één slaapkamer. Deze laatste twee hebben een extra ruime woon-/eetkamer en liggen onder de schuine kap op de vijfde etage van Atlas. In het gebouw komen zeven verschillende typen appartementen, variërend van 7490, tot 8346, m2 woonoppervlakte. Voor het eerst houdt WSL bij de huurprijs van de woningen rekening met de samenstelling van het huishouden. Door de combinatie van inkomensgrenzen en deze huurprijs komen alle huurders in deze appartementen in aanmerking voor huurtoeslag. Door de hoogte van de toeslag voor verschillende huishoudsamenstellingen wordt de netto huurprijs / huurtoeslag voor iedereen nagenoeg gelijk. Voor één en tweepersoonshuishoudens is de kale huurprijs 586.68. Voor driepersoonshuishoudens is de kale huurprijs 62876. Daarnaast schatten we de bijkomende service kosten op 35, per maand. Mfc Atlas bestaat uit 38 sociale huurappartementen, kinderdagopvang, drie scholen, een sporthal en welzijnsruimte. Het gebouw ligt naast winkelcentrum De Biezenkamp.
wsl leusden
Brochures en links. Over de website. Overzicht Over de website. Een woning zoeken. Brochures en links. Het Gooi en Omstreken. T 033 494 42 62. 3833 AM Leusden. Maandag tot en met donderdag 0900: 1700: uur. Vrijdag 0900: 1230: uur.
Nieuw lid raad van toezicht WSL DorpsTV.Achterveld.Net.
Nieuw lid raad van toezicht WSL. 13 september 2016 Redactie Achterveld.NET huren, wonen, WSL. De raad van toezicht van Woningstichting Leusden WSL bestaat vanaf 1 september weer uit vijf personen. Karin Broekhuizen treedt toe als nieuw lid, op voordracht van huurdersorganisatie Huurders Leusden Voor Elkaar HLVE.
Bindend advies in geschil tussen gemeente en WSL over MFCs D66 Leusden.
LEUSDEN Een arbitragecommissie gaat een bindend advies doen in het financieel geschil tussen de gemeente Leusden en de Woningstichting Leusden WSL. Dat geschil gaat over de kosten die WSL gemaakt heeft bij de ontwikkeling van de MFCs Atlas en Atria.
WSL Duurzaamheidsproject 2017-2022 ik wil watt energiebesparing voor leusdenaren.
WSL Duurzaamheidsproject 2017-2022. Woningstichting Leusden WSL is aan de Kuperssingel gestart met de eerste pilot voor duurzaam wonen. Met maar liefst acht ingrepen renoveert WSL de 38 eengezinswoningen tot zeer energiezuinige woningen. WSL Duurzaamheidsproject 2017 2022. WSL gaat in totaal 743 bestaande huurwoningen verduurzamen.
Woningstichting Leusden verhuurmakelaar.
Woningstichting Leusden is werkzaam op het gebied van volkshuisvesting in Leusden en omgeving. Wij bouwen en beheren woningen en andere vormen van huisvesting voor mensen die moeite hebben om zelfstandig in hun woonbehoefte te voorzien. Op dit moment beheert WSL ongeveer 2.600 woningen, voornamelijk sociale huurwoningen, maar ook vrije sectorwoningen.
Woningstichting Leusden: Dit jaar geen nieuwe koopwoningen meer Eemnieuws.nl.
Woningstichting Leusden: Dit jaar geen nieuwe koopwoningen meer. 16 juli 2014 14 juli 2014 Redactie Leusden. Leusden De verkoop van bestaande woningen door Woningstichting Leusden WSL verliep in de eerste helft van 2014 erg goed. Zo goed dat de woningcorporatie besluit dit jaar geen nieuwe woningen meer aan te bieden.
Appartementen in voormalig Torex-gebouw Leusder Krant.
LEUSDEN Woningstichting Leusden WSL heeft afgelopen week officieel het gebouw aan de Olmenlaan, bekend als het voormalig Torex-gebouw gekocht. Het oude kantoorgebouw wordt omgebouwd tot wooncomplex. X Verder lezen? Deze maand heeft u vijf van onze premium artikelen gratis kunnen lezen.

Contacteer ons