Meer resultaten voor zaal huren leusden

 
 
zaal huren leusden
 
YMCA Kampeercentra.
Naast het verhuur van de groepsaccommodaties biedt de YMCA ook verschillende activiteiten aan tegen een kleine meerprijs het zogenaamde Camp Support Klimmen. boogschieten schermen en GPS-tochten zijn voorbeelden van activiteiten die onder het Camp Support vallen. Graag nodigen we u uit om deze schitterende locaties te komen bekijken! Leusden Boshuis Hulshorst.
Huren van een Scoutinggebouw of terrein.
Achter deze accommodatiegids zit een slimme verhuurmodule in Scouts Online, die het huren én verhuren van Scoutinggebouwen en terreinen een stuk makkelijker maakt! Zoek en boek een gebouw of terrein in de accommodatiegids. Je gebouw of terrein in de accommodatiegids.
Sportzaal huren.
Wil je de zaal huren voor een evenement neem dan contact op met onze afdeling Verhuur, verhuur@sro.nl of telefonisch tijdens kantoortijden: 033 4225105. Informatie over de beschikbaarheid kun je krijgen bij bureau verhuur van SRO telefoonnummer 033-422 51 05 of mail naar verhuuramersfoort@sro.nl.
Zaalverhuur in Leusden Kijk snel op DNLS.
Op zoek naar een Zaalverhuur in Leusden DNLS biedt u een uitgebreid overzicht van unieke vergaderlocaties in Leusden voor een inspirerende meeting. Van een eenvoudige vergaderzaal tot een unieke, inspirerende vergaderruimte! Ook in Leusden hebben wij de beste vergaderlocaties voor u op een rij gezet.
Theo Meijer Sport.
Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement. Plantageweg 6, 3833 AZ LEUSDEN T0334946409: @: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tuimelen en judo. Bu Jitsu Do. BeautyPride Schoonheidssalon Leusden.
Barneveldse Krant Nieuws uit de regio Barneveld.
BARNEVELD Bram Koudijs heeft vrijdag de eerste kievitseieren van 2019 in de gemeente Barneveld gevonden. De Lunteraan, die deel uitmaakt van de groep Barneveld-West van het zogenoemde Weidevogelproject, trof de zes exemplaren verdeeld over twee nestjes aan op het land van Evert Bouwman aan de Achterveldseweg in Barneveld.
Antares Sociaalplein Leusden.
In Antares kunnen ook ruimten gehuurd worden voor onder andere; workshops, sporten, cursussen, vergaderingen en sociaal maatschappelijke activiteiten. Kijk dan hier. Kaart wordt geladen. Antares Maximaplein 7 Leusden. Maximaplein 7 3831 JS Leusden. Terug naar kaart. Lariks, welzijn en zorg.
Zaalverhuur Archieven Vallei Boerderij: Vallei Boerderij.
De Gelderse Vallei beleven en ontdekken kan op vele manieren. Bent u benieuwd? U bent welkom bij de leden van Valleiboerderij. De Gelderse Vallei is een prachtig gebied waarin vele uitstapjes mogelijk zijn of waar de lekkerste streekproducten te vinden zijn.
De training Roda 46 Leusden.
TRAINEN IN DE ZAAL. In de winter bij slecht weer is trainen in de zaal een alternatief. In de gemeente Leusden zijn verschillende gymzalen, waarin kan worden getraind. De kosten van de zaalhuur zijn voor rekening van het team zelf.
Het aanbod horeca-objecten in Leusden Horecasite.
Aangeboden door: Klaassen Horecamakelaardij BV. Gevonden objecten in de omgeving van Leusden. DAGZAAK / LUNCHROOM te Leusden. In het grote winkelcentrum Hamershof te Leusden Centrum word ter overname aangeboden een mooie dagzaak / lunchroom. Er word een gezonde omzet gereal.

Contacteer ons