Op zoek naar appartementen leusden?

 
 
appartementen leusden
 
Robot funda.
Je gebruikt funda via een netwerk dat ons wel érg vaak bezoekt. Ben je geen robot? Vul deze Captcha in en ga direct door naar funda. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar. Vind je verkoopmakelaar. Wat is mijn woning waard? Koop jouw eerste huis.
Wonen in het Huis van Leusden. Wonen in Huis van Leusden.
Met bijna 30.000 inwoners is Leusden een plaats tussen stad en dorp in. Groot genoeg om veel voorzieningen in eigen huis te hebben, klein genoeg om zn gemoedelijkheid te behouden. Rondom Leusden vindt u de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Leusderheide.
Robot funda.
We denken dat je een robot bent. Je gebruikt funda via een netwerk dat ons wel érg vaak bezoekt. Ben je geen robot? Vul deze Captcha in en ga direct door naar funda. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar.
Woningaanbod Vrijhoef 2 t/m 104 Leusden Ik wil huren MVGM.
Wonen is Leusden is wonen in een dorp omgeven door groen vlakbij de stad Amersfoort. Dit project is gelegen in de wijk Claverenblad vlakbij een wijkwinkelcentrum. De stad Amersfoort is zowel met de auto als het openbaar vervoer prima bereikbaar. De uitvalswegen A12 richting Arnhem en A28 richting Utrecht zijn tevens op gunstige afstand gelegen. Het Complex Vrijhoef bestaat uit 50 drie kamer appartementen.
Huis kopen in Leusden Bekijk 58 koopwoningen.
Nieuwste aanbod koop Nieuwste aanbod huur Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. Huis kopen in Leusden Bekijk 58 koopwoningen.
Leusden-Zuid herontwikkelingen: 4.3 t Palet.
Het ene blok is met de voorzijde georiënteerd op de Van Boetzelaerlaan en het andere woonblok is georiënteerd op de Willem de Zwijgerlaan. De appartementen bestaan uit grondgebonden appartementen en appartementen op de eerste verdieping. De woonblokken bestaan uit twee lagen met een kapverdieping.
Renovatie Hamershof appartementen ik wil watt energiebesparing voor leusdenaren.
Renovatie Hamershof appartementen. Door een garantstelling van de gemeente Leusden en de provincie Utrecht kan binnenkort gestart worden met de renovatie van 97 woningen op de Hamershof naar zogenaamde Nul-Op-de-Meter woningen. Dit houdt in dat eigenaren via de VvE duurzame maatregelen gaan nemen om hun energierekening te minimaliseren.
Te koop appartement in Leusden Trovit.
Jaap.nl 30 dagen geleden. Zaaier, 140 3 VW Leusden. 3833 VW, Leusden, Utrecht. In het centrum van Leusden, op loopafstand van diverse voorzieningen, bevindt zich dit goed onderhouden twee-kamer appartement met zon. Jaap.nl 30 dagen geleden. Dorser, 36 3833 VX Leusden. 3833 VX, Leusden, Utrecht. Omschrijving In het centrum van Leusden, in de ruim opgezette wijk Groenhouten, bevindt zich dit ruime drie-kamer appartement op de tweede. Jaap.nl 30 dagen geleden. De Zeilmakerij, 37 3831 CV Leusden. 3831 CV, Leusden, Utrecht. Omschrijving Comfortabel wonen met een landelijk uitzicht over de" Schoolsteegse Bosjes! Op een fantastische plek, aan de rand van Leusden lig. Jaap.nl 30 dagen geleden. Speelkamp, 24 3831 PE Leusden. 3831 PE, Leusden, Utrecht. Een zeer mooi afgewerkt 3-kamer hoekappartement van 63m2 woonoppervlak op begane grond met een mooie modern ingerichte tuin van meer dan 50m2 én. Jaap.nl 30 dagen geleden. Pieter Van Vollenhovenstraat, 11 3832 JT Leusden.
Wonen voor jongeren met Autisme Stichting Grasboom Leusden.
Grasboom Leusden heeft in Leusden Utrecht een woonvoorziening met 12 zelfstandige appartementen en een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd op de plek waar ooit de boerderij Groot Krakhorst stond. Deze appartementen zijn bestemd voor jongeren die door autismeproblematiek behoefte hebben aan ondersteuning bij dagelijkse dingen die voor anderen vanzelfsprekend zijn.
Parken van Landal GreenParks.
213 bungalows, 21 appartementen en 16 stacaravans. Indoorspeelparadijs met indoorklimwand. Overdekt zwembad met peuterbad en waterattracties. Bekijk de accommodatie Verberg de accommodatie. Prijzen zijn exclusief 2750, reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen 795, p.p. en kinderbedlinnen 695, p.p, toeristenbelasting 016, p.p.p.n.

Contacteer ons